HENT I BUTIKK

Vi holder til Hovedgate 13, 4900 Tvedestrand. Hvis du ønsker å legge inn en bestilling på nettbutikken vår, kan du hente varene dine direkte fra oss man-fre mellom 08:30 og 16:00.

LEVERING OG FRAKT

Alle mobiler/nettbrett kjøpt i nettbutikken før kl.13 blir levert til posten på samme dag. Vær oppmerksom på at i løpet av disse koronatidene opplever vi litt lengre leveringstider med Bring. Men, man kan normal sett regner med 2-4 dager (Viken område).

Det er gratis frakt på alle mobiler

BETALING

Vi har mange ulike måte å betale på:

  • I BUTIKKEN PÅ TVEDESTRAND - aksepterer vi Visa, Mastercard, American Express og Vipps
  • PÅ NETTBUTIKKEN - aksepter vi Visa, Mastercard (Debit og Kreditt), PayPal Express, Apple Pay, G Pay (Android) og Vipps
  • KLARNA PÅ NETT - Kjøp nå Betal senere, 3–36 måneders finansiering,

GARANTI

Reklamasjons- og angrerett fungerer på akkurat samme måte som ved kjøp av en helt ny mobiltelefon. I tillegg til de lovfestede rettighetene gir vi deg 2 års garanti som utover reklamasjonsretten gir deg ekstra trygghet.

Alle reparasjoner har 1 års garanti.

REPERASJON

Vi tilbyr forskjellige former for reparasjon for din mobil eller nettbrett. Eksempler er: skjerm- eller batteribytte, og generell feilsøking av både programvare- og maskinvareproblemer.

MOBILPANT

Vi kjøper din brukte/defekte mobiltelefon. Bruk produktvelgeren (https://greenphones.no/selg-din-mobil/) for å finne din telefon, og du vil se prisen vi gir deg.Har du flere telefoner du vil selge, gjentar du bare prosedyren.

Steg 1 - Registrering

Bruk produktvelgeren våres og velg telefon/nettbrett samt om det er feil eller mangler. så fyller du ut navn, adresse så sender vi deg en gratis returkonvolutt i posten.

Steg 2 - Innsending

Du mottar retur konvolutt og en avtale fra oss, skriv under på avtalen. pakk telefon/nettbrett i retur konvolutt og lever på nærmeste postkontor.

Steg 3 - Penger på konto

Vi mottar telefon/nettbrett sjekker telefon at alt er som avtalt, (skulle det være noe som ikke stemmer tar vi kontakt med deg) så blir pengene overført til din konto.

BESTILLINGER

C-grade mobiler da kan kjøperen forvente en grad av slitasje som skyldes normal (men forsiktig) bruk. Forvent å finne litt lengre, dypere merker som er merkbare når telefonen er på nært hold. Selv i denne karakteren selger vi ikke telefoner som er sprukne, låste eller riper dypt på skjermen eller deksel.

  • Et håndsett av høy kvalitet med gjennomsnittlig slitasje
  • Ingen sprekker, ingen knuser, ingen tunge riper
  • Nettverket låst opp
  • PIN, Touch ID og iCloud (FMI) ulåst
  • Data slettet
  • Nøkkelfunksjoner testet og fungerer
  • Bestått elektronisk test for å sikre at interne deler er fullt funksjonelle