om Greenphones

Miljø, kvalitet og service i fokus

Greenphones ble grunnlagt Tvedestrand i 2012 av Tor Erik Håland og Tor Ingvald Kilen.

Med et sterkt fokus på miljø og bærekraft, ble interessen for gjenbruk av mobiler utgangspunktet for selskapet – som i løpet av årene som fulgte har vokst frem som en av Norges fremste aktører på markedet. Greenphones er fortsatt lokalisert i Tvedestrand, med eget lager, sikkerhetsrom og utsalgssted.

I tillegg har Greenphones en døgnåpen nettbutikk med rask levering, fleksible betalinger og chat-støtte. Vi tar sikte på å tilby en ende-til-ende-løsning som har et klart fokus på å beskytte miljøet. og samtidig spare kunden penger uten å ofre kvalitet og service.

Mobilpant

En viktig del av vårt forretningsområde er mobilpant. Vi kjøper opp brukte mobiltelefoner, som blir nøye kvalitetssjekket, reparert og klargjort for nytt liv. Mobilene blir solgt via vår nettbutikk til privatkunder og bedriftsmarkedet.

Vi i Greenphones tar datasikkerhet på høyeste alvor.

Derfor bruker vi Blancco, en av verdens ledende applikasjoner som sikkert sletter alle data, slik at du kan være trygg på at mobilen du panter blir håndtert riktig.
Mobilpant

Privat og bedrift

Siden 2012

Vi har betjent over 15 000 privatkunder siden 2012 og har i dag en rekke bedriftsavtaler.

Våre kunder inkluderer banker, universiteter, kommuner og lokale selskaper.

Sosialt engasjement

Et miljøvennlig selskap

Greenphones har i flere år samarbeidet med NAV og steder som Durapart.

Durapart er et kommunalt/fylkeskommunalt selskap som bidrar til at personer som står utenfor arbeidslivet kommer i arbeid.

Fra Syria til Tvedestrand

Kinan (34) fra Syria jobbet med mobiltelefoner i hjemlandet sitt også, og er veldig glad i jobben sin hos GreenPhones.

- Jeg kom til Vegårshei som flyktning, og fikk først norskkurs, før jeg fikk arbeidspraksis hos GreenPhones. Nå er jeg ansatt og jeg trives veldig godt, sier han fornøyd

Kinan har flyttet også, og bor nå i en leilighet i samme bygg som butikken. Nå er det kort vei til jobben han er så glad i, hvor han reparerer mobiltelefoner.

- Jeg liker best å lodde, og jeg liker å fikle med så små deler at jeg må bruke mikroskopet, smiler han.

For mer informasjon om Greenphones, eller hvis du har spørsmål - ikke nøl med å kontakte oss!