Apple iPhone Trade-In

Smart og Økonomisk: Bytt Inn Gamle Mobiler og Spar Stort!

Hvordan 'upcycling' og reparasjon på elektronikk kan spare deg penger og miljø! Leser Smart og Økonomisk: Bytt Inn Gamle Mobiler og Spar Stort! 3 minutter

Steg for Steg for å kjøpe og bytte inn mobilen din

Vi har satt sammen en liten veiledning om hvordan du kan kjøpe en telefon fra oss, bytte inn den gamle, og deretter få Klarna-kontoen eller kortet ditt kreditert. Hvis du har noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med oss i våre åpningstider mandag til fredag fra 08:30 til 16:00, eller send oss en e-post, så hjelper vi deg gjerne.


Husk, vi legger til 10% ekstra på innbytteverdien din hvis du har kjøpt en telefon fra oss.

Fremgangsmåte

1. Besøk Greenphones nettbutikk

Gå først til greenphones.no og finn telefonen du ønsker å kjøpe. Legg telefonen i handlekurven og gå videre til kassen.

2. Bruk Rabattkode og Velg Betalingsmåte

Husk å bruke koden "TRADE-IN" for gratis frakt. Du kan betale med kort, Vipps, eller Klarna. Velg helst Klarna da du får muligheten til å utsette betalingen 30 dager eller dele den opp over flere måneder

3. Betal for Telefonen

Fullfør kjøpet av din nye telefon. Hvis du bestiller før klokken 14:00, sendes telefonen samme dag, og leveringen tar vanligvis mellom 2-4 virkedager.

4. Registrer din Gamle Telefon

Gå til mobilpant.greenphones.no og registrer din gamle telefon for salg til Greenphones. Bruk samme e-post og mobilnummer som du brukte ved kjøpet av den nye telefonen.

5. Motta E-postbekreftelse og Returkonvolutt

Etter registreringen vil du motta en e-postbekreftelse med detaljene. Vi sender også en konvolutt for at du skal kunne sende din gamle telefon tilbake til oss uten kostnad.

HUSK: neste steg er veldig viktig

6. Kopier og nullstill telefonen din

På dette tidspunktet har du mottatt din nye (oppgraderte) telefon fro oss og et konvolutt for å sende din gamle mobil til oss.

Kopier dataene og innstillingene fra din gamle telefon til den nye. Når den nye telefonen er i gang, nullstill den gamle telefonen til fabrikkinnstillingene.


Her er lenken for Apple-mobiler og lenken for Android-mobiler. (Merk - vi rengjør og nullstiller alltid telefonen din når vi mottar den, så du har dobbel forsikring).

7. Send Inn din Gamle Telefon

Pakk den gamle telefonen i konvolutten vi sendte deg, og send den tilbake til oss.

8. Telefonen Inspiseres og Testes

Når vi mottar telefonen, inspiserer vi den for kosmetisk skade og tester den med vår PhoneCheck-teknologi. Telefonen blir også tømt for data.

9. Kreditering av Konto

Etter at testing og inspeksjon er fullført, og alt er i orden, krediterer vi kjøpet ditt med verdien på den gamle telefonen du har solgt til oss.