Greenphones bærekraftsstrategi - en pionér for planethelse

Vi samarbeider med Milkywire, vår samfunnsengasjert partner

Vi tror det er en akutt behov for å øke finansiering til prosjekter for å redde våre hav og begrense klimaendringer. Derfor har Greenphones forpliktet seg til å donere 45 kr for hvert produkt vi selger til prosjekter og organisasjoner som jobber for å bekjempe klimaendringer og beskytte hav og sjøer. Disse innsatsene drives av Milkywire, som hjelper oss alle å spille en rolle i å løse planetens mest presserende utfordringer.

Ved å samarbeide med Milkywire, en samfunnsengasjert teknologiplattform, bidrar vi til planethelse ved å støtte tillitvekkende miljøorganisasjoner. Milkywire hjelper med å finansiere et bredt spekter av initiativer, fra feltarbeid med naturrestaurering og bevaring av arter til avansert karbonfjerning forskning. I årtier har vi brukt ressurser fra vår planet. Nå er det på tide å gi tilbake, investere og engasjere oss i planetens helse.

Bli med oss for en

Sunnere planet

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Vår innvirkning i tall

8,237

donasjoner gjort av våre kunder, direkte gjennom Pangaia-nettstedet

35

organisasjoner som støttes, inkludert GAIA Amazonas, Human Rights Watch og Blue Marine Foundation

86

project locations, in countries prosjektsteder, i land inkludert Brasil, Kenya, Tanzania, Sverige og Bangladesh

1,589

timer med feltarbeid aktivert, inkludert bevaring, områdevern, forskning og utdanning

Vi støtter klimainitiativer over hele verden

Her er organisasjonene som jobber for å redde havene våre og beskytte skogene våre.

Gjenoppbygging av mangrove-økosystemer

Content Image
World map