mobilpant

Hvordan vi tester og kvalitetssikrer telefonen din

En forklaring på hvordan vi tar datasikkerhet og kvalitetssikring svært alvorlig. Vi gir en kort beskrivelse av vår siste implementering av Phonecheck som gir industristandarder for brukte mobilsertifiseringer.
Greenphones tilbyr mobilabonnement med PlussMobil Leser Hvordan vi tester og kvalitetssikrer telefonen din 3 minutter Neste Den usynlige mannen

Som forhandler av brukte telefoner kan du være trygg på at mobilene vi legger ut for salg er i utmerket stand, ikke er stjålet og ikke er under finansiering. Takket være grundig testing og tredjepartssertifisering kan kjøpere komme til oss og vite at de får verdi. Det er ingen grunn til å bekymre deg for Apple ID-låser, dårlige batterier eller enhetens autentisitet.

"Vi ønsker å bidra til å skape tillit i mobiltelefonens ettermarked"

Greenphones AS

Greenphones innfører ‘Phonecheck’, en industristandard innen sertifisering av brukte mobilerPhonecheck gir oss alle standardene på sikkersletting vi trenger, skybasert dokumentasjon og sertifisering og skalerbarheten vi trenger for å behandle flere telefoner mer effektivt.


Greenphones-konseptet handler om å forlenge levetiden til mobiler og støtter den sirkulære økonomien. Vi kjøper våre mobiler fra det privatmarkedet (omtrent 70 % av total varelageret vårt). Vi kjøper i tillegg telefoner fra store leverandører i Danmark og Nederland.


Vi kjenner at en kritisk faktor for å selge en telefon til oss er å sikre at når telefonen selges på nytt, slettes alle private data og at telefonen er nullstilt. På den andre side av en handel, når man kjøper fra oss, ønsker vi at kundene våre skal vite at telefonene våre er i 100 % fungerende teknisk stand og at graderingen vår (A, B og C) først og fremst er relatert til det kosmetiske aspektet ved mobilen, ikke det tekniske. Vi utfører både en visuell og teknisk kvalitetssiking av alle enheter som behandles av oss.

"Målet vårt har alltid vært og er fortsatt å få kjøpere og selgere til å føle seg trygge og trygge på sin handel med oss.


I den siste tiden har vi sett en betydelig økning i volum på pantet mobiler og nettsalg. Kundene våre ber om mer informasjon om mobilens historikk og ikke minst hvordan vi tester og sjekker mobiler" - Tor Ingvald Kilen, Greenphones AS.

Nøkkelpunkter om Phonecheck


Detaljert diagnostikk

  1. Sjekk låser og 20+ diagnostikk på sekunder

  2. Automatisert 80+ punktsinspeksjon

  3. Om mobilen er tapt eller stjålet

  4. Sjekker global svarteliste 

  5. Batterihelse

OEM Sikker sletting: 

Phonecheck oppfyller og overgår de strengeste OEM-sikre standardene for datasletting satt av de fremste lederne innen sikker datadisponering.

Sertifisering: 

Phonecheck er industristandarden innen B2C-enhetssertifisering; hver testede enhet knytter seg til en unik, lettfattelig forbrukervennlig enhetssertifisering.


For å lese mer om Phonecheck klikk her.