mobilpant

Hvordan vi tester og kvalitetssikrer telefonen din

En forklaring på hvordan vi tar datasikkerhet og kvalitetssikring svært alvorlig. Vi gir en kort beskrivelse av vår siste implementering av Phonecheck som gir industristandarder for brukte mobilsertifiseringer.
Greenphones tilbyr mobilabonnement med PlussMobil Leser Hvordan vi tester og kvalitetssikrer telefonen din 3 minutter Neste Den usynlige mannen

Som forhandler av brukte telefoner kan du være trygg på at mobilene vi legger ut for salg er i utmerket stand, ikke er stjålet og ikke er under finansiering. Takket være grundig testing og tredjepartssertifisering kan kjøpere komme til oss og vite at de får verdi. Det er ingen grunn til å bekymre deg for Apple ID-låser, dårlige batterier eller enhetens autentisitet.

"Vi ønsker å bidra til å skape tillit i mobiltelefonens ettermarked"

Greenphones AS

Greenphones innfører ‘Phonecheck’, en industristandard innen sertifisering av brukte mobilerPhonecheck gir oss alle standardene på sikkersletting vi trenger, skybasert dokumentasjon og sertifisering og skalerbarheten vi trenger for å behandle flere telefoner mer effektivt.


Greenphones-konseptet handler om å forlenge levetiden til mobiler og støtter den sirkulære økonomien. Vi kjøper våre mobiler fra det privatmarkedet (omtrent 70 % av total varelageret vårt). Vi kjøper i tillegg telefoner fra store leverandører i Danmark og Nederland.


Vi kjenner at en kritisk faktor for å selge en telefon til oss er å sikre at når telefonen selges på nytt, slettes alle private data og at telefonen er nullstilt. På den andre side av en handel, når man kjøper fra oss, ønsker vi at kundene våre skal vite at telefonene våre er i 100 % fungerende teknisk stand og at graderingen vår (A, B og C) først og fremst er relatert til det kosmetiske aspektet ved mobilen, ikke det tekniske. Vi utfører både en visuell og teknisk kvalitetssiking av alle enheter som behandles av oss.

"Målet vårt har alltid vært og er fortsatt å få kjøpere og selgere til å føle seg trygge og trygge på sin handel med oss.


I den siste tiden har vi sett en betydelig økning i volum på pantet mobiler og nettsalg. Kundene våre ber om mer informasjon om mobilens historikk og ikke minst hvordan vi tester og sjekker mobiler" - Tor Ingvald Kilen, Greenphones AS.

Nøkkelpunkter om Phonecheck


Detaljert diagnostikk

  1. Sjekk låser og 20+ diagnostikk på sekunder

  2. Automatisert 80+ punktsinspeksjon

  3. Om mobilen er tapt eller stjålet

  4. Sjekker global svarteliste 

  5. Batterihelse

OEM Sikker sletting: 

Phonecheck oppfyller og overgår de strengeste OEM-sikre standardene for datasletting satt av de fremste lederne innen sikker datadisponering.

Sertifisering: 

Phonecheck er industristandarden innen B2C-enhetssertifisering; hver testede enhet knytter seg til en unik, lettfattelig forbrukervennlig enhetssertifisering.


For å lese mer om Phonecheck klikk her.

Auksjonsregler

Introduksjon

Hver auksjon varer i en begrenset periode. Produktsiden på hver mobil vil ha all viktig informasjon som starttid, sluttid, minimumsbud osv.

Produkter som er tilgjengelig for auksjon publiseres alltid på forhånd.

Registrering

For å delta i auksjonen må du en registrert konto hos oss. Du vil se kontosymbolet ved siden av handlekurvsymbolet øverst til høyre på forsiden https://greenphones.no eller klikk her for å logge på.

Hvis du ikke har en konto, må du opprette en konto. På innloggingssiden, klikk på lenken under LOGG INN knappen - Ny kunde? 'Opprett en konto' eller klikk her.

Når du har fylt ut informasjonen, vil du motta en e-post fra oss for å aktivere kontoen din. Etter at du har klikket på knappen for å aktivere kontoen, kommer du umiddelbart til hovedsiden.

Du er nå registrert og kan delta på auksjonen. Vær oppmerksom på at hvis du logger deg ut, slår av datamaskinen eller forlater datamaskinen, må du logge på igjen for å delta i auksjon.

Grunnleggende retningslinjer

Alle auksjoner har en minstepris. Alle bud som gis etter auksjonsstart må være høyere enn eller lik gitt start bud. Alle auksjoner har en startdato/tid og en sluttdato/tid. Budgivning tillates kun i dette tidsrommet. I alle auksjoner rangeres budene etter størrelse på bud beløpet og tidspunkt for innlagt bud. Alle auksjoner har en definert budøkning (budinkrement). Størrelsen på avgitt bud må alltid være minimum bud inkrementet større enn budet man byr over. Alle bud er juridisk bindende

Auksjonssiden

Siden viser alle de mobilene som er tilgjengelige eller aktive i en auksjon. Når en auksjon har startet vil du se budene ‘live’. På auksjonssiden vil du se status for hver mobil i auksjonen sammen med start-, sluttider, gjeldende bud etc.

Budgivningssiden

Fra auksjonssiden kan du gå inn i auksjonen for hver mobil ved å klikke på produktbildet.

Når du går inn på produktsiden i en auksjon vil du se:

• Navnet på produktet inkludert modell, lagring i GB og farge.
• Auksjonens stengetid og om du har lagt inn bud eller ikke.
• Gjeldende bud - er budet som for øyeblikket leder auksjonen
• Startpris er prisen auksjonen startet på.
• Starttid
• Slutttid
• Budboksen for å legge inn et bud med inkrementknapper opp/ned.

Når noen bud er lagt inn, vil du se budhistorikken under budboksen. Merk: du vil bare se ditt eget navn og aldri andre personer.

Budgivning

Bud kan legges inn med minimum økning på 100 kr. Du kan øke budet så mye du vil.

Vær oppmerksom på at hvis du legger inn et bud ved å klikke på knappen og deretter på knappen igjen, vil du øke ditt eget bud.

Hvis noen gir et høyere bud enn ditt, blir du informert om dette via e-post. Du kan da legge inn et nytt bud om du ønsker.

Du har vunnet!

Er du bud leder ved auksjonsslutt, har du vunnet budrunden. Du vil få e-post fra oss som bekrefter dette. Det er bare én vinner.

Betaling

Hvis du vinner en auksjon vil du motta en e-post for å fullføre kjøpet. Du får 30 minutter til å fullføre kjøpet. Hvis ikke, vil kunden på andre plass automatisk bli auksjonens vinner.

Andre betingelser

Som alle andre kjøp med Greenphones beholder du retten til å returnere varen innen 30 dager og har 2 års garanti.