familie abonnement

Greenphones tilbyr mobilabonnement med PlussMobil

Greenphone samarbeider med Plussmobil til å levere rimelig mobilabonnement

En god stund nå har vi lett etter en samarbeidspartner for å tilby rimelig mobilabonnement og kombinere dette med kjøp av våre kvalitetssikrede brukte mobiler.

Samarbeid med PlussMobil

Vi har nylig opprettet et samarbeid med PlussMobil. PlussMobil har noen av markedets laveste priser, og tilbyr rimelige mobilabonnement fra 0GB til fri datapakker og bruker Telenors sitt 4G/5G-nettverk..


Fra og med denne uken kan våre kunder som er i nærheten av vår butikken i Tvedestrand tegne et nytt abonnement eller overføre sitt eksisterende abonnement til Plussmobile. Ønsker man i tillegg å kjøpe en ny mobil, gir vi deg 500,- i rabatt på hvilken som helst telefon du velger. Som en velkomstpakke fra PlussMobil får du ytterligere 20 GB data på toppen av det abonnement du velger.

Hvem er PlussMobil?
Hvem står bak?

PlussMobil er en del av Aller Media, et av Norges største og mest tradisjonsrike mediehus. Vi eier kjente merkevarer som Dagbladet, KK, Se og Hør og flere andre blader. Aller Media har i over 175 år gitt ut magasiner, tidsskrifter og aviser og satt dagsorden for kritiske samfunnsspørsmål.


Vi vet at mange mennesker elsker å lese bladene og bladene våre. Derfor får du også tilgang til alle digitale magasiner så lenge du er mobilkunde. Vårt store utvalg av redaksjonelt innhold gjør det naturlig å inkludere tilgang til alt plussinnhold fra våre merker. Derfor får alle abonnenter fire måneders gratis tilgang til Dagbladet Pluss, KK Pluss, Se og Hør Pluss, Vi Pluss og Elbil24 PRO.

anmeldelser

Fordeler

Her er noen (men ikke alle) fordeler ved å kjøpe et abonnement med mobiltelefon fra Greenphones.

 • Automatisk 500kr rabatt på hvilken som helst telefon

 • 2 års garanti

 • 30-dagers åpent kjøp

 • Gratis retur

 • Fleksible betalingsalternativer

 • 20GB tilleggsdata velkomstgave

 • eMagasiner (inkludert Se og Hør, Dagbladet)

 • 3 måneders gratis mobilforsikring som dekker:

 • Knust skjerm - dekker skade som fører til knust skjerm

 • Totalskade - dekker all skade av telefonen.

 • Tyveri - du får en ny telefon om den blir stjålet.

 

Klikk her for å lese mer om PlussMobil og dets ulike abonnementer.

P.S. Vi ønsker ikke å love for mye for tidlig, men innom kort tid vil alle vår kunde kunne kjøpe mobil + abonnement på vår nettbutikk. Hold deg oppdatert ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden.

Auksjonsregler

Introduksjon

Hver auksjon varer i en begrenset periode. Produktsiden på hver mobil vil ha all viktig informasjon som starttid, sluttid, minimumsbud osv.

Produkter som er tilgjengelig for auksjon publiseres alltid på forhånd.

Registrering

For å delta i auksjonen må du en registrert konto hos oss. Du vil se kontosymbolet ved siden av handlekurvsymbolet øverst til høyre på forsiden https://greenphones.no eller klikk her for å logge på.

Hvis du ikke har en konto, må du opprette en konto. På innloggingssiden, klikk på lenken under LOGG INN knappen - Ny kunde? 'Opprett en konto' eller klikk her.

Når du har fylt ut informasjonen, vil du motta en e-post fra oss for å aktivere kontoen din. Etter at du har klikket på knappen for å aktivere kontoen, kommer du umiddelbart til hovedsiden.

Du er nå registrert og kan delta på auksjonen. Vær oppmerksom på at hvis du logger deg ut, slår av datamaskinen eller forlater datamaskinen, må du logge på igjen for å delta i auksjon.

Grunnleggende retningslinjer

Alle auksjoner har en minstepris. Alle bud som gis etter auksjonsstart må være høyere enn eller lik gitt start bud. Alle auksjoner har en startdato/tid og en sluttdato/tid. Budgivning tillates kun i dette tidsrommet. I alle auksjoner rangeres budene etter størrelse på bud beløpet og tidspunkt for innlagt bud. Alle auksjoner har en definert budøkning (budinkrement). Størrelsen på avgitt bud må alltid være minimum bud inkrementet større enn budet man byr over. Alle bud er juridisk bindende

Auksjonssiden

Siden viser alle de mobilene som er tilgjengelige eller aktive i en auksjon. Når en auksjon har startet vil du se budene ‘live’. På auksjonssiden vil du se status for hver mobil i auksjonen sammen med start-, sluttider, gjeldende bud etc.

Budgivningssiden

Fra auksjonssiden kan du gå inn i auksjonen for hver mobil ved å klikke på produktbildet.

Når du går inn på produktsiden i en auksjon vil du se:

• Navnet på produktet inkludert modell, lagring i GB og farge.
• Auksjonens stengetid og om du har lagt inn bud eller ikke.
• Gjeldende bud - er budet som for øyeblikket leder auksjonen
• Startpris er prisen auksjonen startet på.
• Starttid
• Slutttid
• Budboksen for å legge inn et bud med inkrementknapper opp/ned.

Når noen bud er lagt inn, vil du se budhistorikken under budboksen. Merk: du vil bare se ditt eget navn og aldri andre personer.

Budgivning

Bud kan legges inn med minimum økning på 100 kr. Du kan øke budet så mye du vil.

Vær oppmerksom på at hvis du legger inn et bud ved å klikke på knappen og deretter på knappen igjen, vil du øke ditt eget bud.

Hvis noen gir et høyere bud enn ditt, blir du informert om dette via e-post. Du kan da legge inn et nytt bud om du ønsker.

Du har vunnet!

Er du bud leder ved auksjonsslutt, har du vunnet budrunden. Du vil få e-post fra oss som bekrefter dette. Det er bare én vinner.

Betaling

Hvis du vinner en auksjon vil du motta en e-post for å fullføre kjøpet. Du får 30 minutter til å fullføre kjøpet. Hvis ikke, vil kunden på andre plass automatisk bli auksjonens vinner.

Andre betingelser

Som alle andre kjøp med Greenphones beholder du retten til å returnere varen innen 30 dager og har 2 års garanti.