et utvalg av våre mobiler

Tilstand, garanti - Litt om våre brukte mobiler.

Sannsynligvis det mest stilte spørsmålet er om tilstand på telefonene vi selger. Vi har full forståelse for at det er ekstremt viktig å bygge tillit rundt kjøpet av et brukt produkt, spesielt en mobiltelefon som er veldig personlig. Selv om vi tilbyr en 30-dagers returrett og en 2-års garanti, ønsker vi faktisk bare å se en telefon returnert når den selges tilbake til oss. Dette er grunnen til at vi gjør vårt ytterste for å sikre at alle enheter er i perfekt stand og med et batterinivå som sikrer lang bruk fremover.


Vi har satt sammen noen av spørsmålene vi oftest får om mobilene våre samt en kort beskrivelse om våre tilstandvurderinger (Grade A, B og C)

Er kvaliteten på en brukt mobil den samme som på en ny mobil?


Grade A: "Så god som ny"

Denne enheten har ingen til minimale bruksmerker og ser så god som ny ut. Enheten er teknisk helt i orden og fungerer perfekt. Så du kan si at en brukt mobil i Grade A har samme kvalitet som en ny mobil.


Grade B: 'Lett brukt'

Enheten har minimale bruksmerker, for eksempel en liten lett ripe i deksel eller skjerm. Enheten er teknisk feilfri og fungerer perfekt.


Grade C: "Brukt synlig"

Den Grade C brukte mobilen inneholder ofte synlige tegn på bruk, for eksempel en ripe eller en lett bulk. Enheten er teknisk feilfri og fungerer perfekt. Ved å kjøpe en Grade C kan du enkelt spare titalls kroner. Men en pen deksel kan en slik mobil være perfekt som en første gangs kjøp for barn/ungdom.

Hva med garantien på en brukt mobil?


Kjøper du en brukt mobil fra Greenphones får du en standard 24-måneders garanti, selv på batteriet til enheten. Sammenlignet med garantien du får for eksemplet med en ny Apple iPhone, er dette en betydelig fordel.

24 mnd garanti

Kan jeg oppdatere iOS med min brukte iPhone?

I motsetning til mange andre produsenter, får iPhone nå seks års støtte. Dette betyr at enheten kan leveres med de siste iOS-oppdateringene i denne perioden. Dette gjelder ikke bare nye iPhones, men også brukte iPhones.


Fra den brukte iPhone 6s kan du utføre iOS-oppdateringer med alle typer iPhone til den nyeste versjonen. Med iPhone 6 og iPhone 6 Plus kan du oppdatere iOS til versjon 12.4.8.


Kan jeg returnere min brukte mobil?

Som forbruker har du rett til å returnere et nettkjøp innen 14 dager. Så du har først tid til å vurdere produktet, akkurat som du ville gjort i butikken. Med Greenphones nyter du ikke 14 dager, men 30 dagers returrett. Dette gir deg god tid til stille å prøve ut din brukte mobil. Er du ikke fornøyd? Da kan du returnere produktet til oss innen disse 30 dagene. (Gratis frakt)

"Med Greenphones nyter du ikke 14 dager, men 30 dagers returrett”

Er det et nytt batteri i min brukte mobil?


Alle våre brukte Grade A og B mobiler er utstyrt med et batteri med en minimumskapasitet på 85 % og et maksimalt antall ladesykluser på 700. Våre Grade C mobiler kommer med minimum 80%+. Hvis du mener at batteriet tømmes for raskt, vil vi umiddelbart erstatte det med et nytt batteri hvis det er innenfor garantiperioden på faller to år.

Fordelene ved å kjøpe en brukt mobil:


  1. Billigere enn en ny mobil, så i mange tilfeller sparer du opptil 50 % på nyprisen!
  2. En brukt mobil har blitt kvalitetssikret og leveres med 2 års garanti.
  3. Du kan returnere din brukte mobil, med en angrefrist på 30 dager.
  4. Man bidrar til et bærekraftig samfunn og sirkulær økonomi!


Har du spørsmål om våre brukte mobiler?


Vennligst kontakt oss direkte via live chat på nettsiden eller 

ring oss på 37 16 20 00 slik at vi kan gi deg råd!

Vår åpningstider er man-fre 08:30 til 16:00

Auksjonsregler

Introduksjon

Hver auksjon varer i en begrenset periode. Produktsiden på hver mobil vil ha all viktig informasjon som starttid, sluttid, minimumsbud osv.

Produkter som er tilgjengelig for auksjon publiseres alltid på forhånd.

Registrering

For å delta i auksjonen må du en registrert konto hos oss. Du vil se kontosymbolet ved siden av handlekurvsymbolet øverst til høyre på forsiden https://greenphones.no eller klikk her for å logge på.

Hvis du ikke har en konto, må du opprette en konto. På innloggingssiden, klikk på lenken under LOGG INN knappen - Ny kunde? 'Opprett en konto' eller klikk her.

Når du har fylt ut informasjonen, vil du motta en e-post fra oss for å aktivere kontoen din. Etter at du har klikket på knappen for å aktivere kontoen, kommer du umiddelbart til hovedsiden.

Du er nå registrert og kan delta på auksjonen. Vær oppmerksom på at hvis du logger deg ut, slår av datamaskinen eller forlater datamaskinen, må du logge på igjen for å delta i auksjon.

Grunnleggende retningslinjer

Alle auksjoner har en minstepris. Alle bud som gis etter auksjonsstart må være høyere enn eller lik gitt start bud. Alle auksjoner har en startdato/tid og en sluttdato/tid. Budgivning tillates kun i dette tidsrommet. I alle auksjoner rangeres budene etter størrelse på bud beløpet og tidspunkt for innlagt bud. Alle auksjoner har en definert budøkning (budinkrement). Størrelsen på avgitt bud må alltid være minimum bud inkrementet større enn budet man byr over. Alle bud er juridisk bindende

Auksjonssiden

Siden viser alle de mobilene som er tilgjengelige eller aktive i en auksjon. Når en auksjon har startet vil du se budene ‘live’. På auksjonssiden vil du se status for hver mobil i auksjonen sammen med start-, sluttider, gjeldende bud etc.

Budgivningssiden

Fra auksjonssiden kan du gå inn i auksjonen for hver mobil ved å klikke på produktbildet.

Når du går inn på produktsiden i en auksjon vil du se:

• Navnet på produktet inkludert modell, lagring i GB og farge.
• Auksjonens stengetid og om du har lagt inn bud eller ikke.
• Gjeldende bud - er budet som for øyeblikket leder auksjonen
• Startpris er prisen auksjonen startet på.
• Starttid
• Slutttid
• Budboksen for å legge inn et bud med inkrementknapper opp/ned.

Når noen bud er lagt inn, vil du se budhistorikken under budboksen. Merk: du vil bare se ditt eget navn og aldri andre personer.

Budgivning

Bud kan legges inn med minimum økning på 100 kr. Du kan øke budet så mye du vil.

Vær oppmerksom på at hvis du legger inn et bud ved å klikke på knappen og deretter på knappen igjen, vil du øke ditt eget bud.

Hvis noen gir et høyere bud enn ditt, blir du informert om dette via e-post. Du kan da legge inn et nytt bud om du ønsker.

Du har vunnet!

Er du bud leder ved auksjonsslutt, har du vunnet budrunden. Du vil få e-post fra oss som bekrefter dette. Det er bare én vinner.

Betaling

Hvis du vinner en auksjon vil du motta en e-post for å fullføre kjøpet. Du får 30 minutter til å fullføre kjøpet. Hvis ikke, vil kunden på andre plass automatisk bli auksjonens vinner.

Andre betingelser

Som alle andre kjøp med Greenphones beholder du retten til å returnere varen innen 30 dager og har 2 års garanti.