et utvalg av våre mobiler

Tilstand, garanti - Litt om våre brukte mobiler.

Sannsynligvis det mest stilte spørsmålet er om tilstand på telefonene vi selger. Vi har full forståelse for at det er ekstremt viktig å bygge tillit rundt kjøpet av et brukt produkt, spesielt en mobiltelefon som er veldig personlig. Selv om vi tilbyr en 30-dagers returrett og en 2-års garanti, ønsker vi faktisk bare å se en telefon returnert når den selges tilbake til oss. Dette er grunnen til at vi gjør vårt ytterste for å sikre at alle enheter er i perfekt stand og med et batterinivå som sikrer lang bruk fremover.


Vi har satt sammen noen av spørsmålene vi oftest får om mobilene våre samt en kort beskrivelse om våre tilstandvurderinger (Grade A, B og C)

Er kvaliteten på en brukt mobil den samme som på en ny mobil?


Grade A: "Så god som ny"

Denne enheten har ingen til minimale bruksmerker og ser så god som ny ut. Enheten er teknisk helt i orden og fungerer perfekt. Så du kan si at en brukt mobil i Grade A har samme kvalitet som en ny mobil.


Grade B: 'Lett brukt'

Enheten har minimale bruksmerker, for eksempel en liten lett ripe i deksel eller skjerm. Enheten er teknisk feilfri og fungerer perfekt.


Grade C: "Brukt synlig"

Den Grade C brukte mobilen inneholder ofte synlige tegn på bruk, for eksempel en ripe eller en lett bulk. Enheten er teknisk feilfri og fungerer perfekt. Ved å kjøpe en Grade C kan du enkelt spare titalls kroner. Men en pen deksel kan en slik mobil være perfekt som en første gangs kjøp for barn/ungdom.

Hva med garantien på en brukt mobil?


Kjøper du en brukt mobil fra Greenphones får du en standard 24-måneders garanti, selv på batteriet til enheten. Sammenlignet med garantien du får for eksemplet med en ny Apple iPhone, er dette en betydelig fordel.

24 mnd garanti

Kan jeg oppdatere iOS med min brukte iPhone?

I motsetning til mange andre produsenter, får iPhone nå seks års støtte. Dette betyr at enheten kan leveres med de siste iOS-oppdateringene i denne perioden. Dette gjelder ikke bare nye iPhones, men også brukte iPhones.


Fra den brukte iPhone 6s kan du utføre iOS-oppdateringer med alle typer iPhone til den nyeste versjonen. Med iPhone 6 og iPhone 6 Plus kan du oppdatere iOS til versjon 12.4.8.


Kan jeg returnere min brukte mobil?

Som forbruker har du rett til å returnere et nettkjøp innen 14 dager. Så du har først tid til å vurdere produktet, akkurat som du ville gjort i butikken. Med Greenphones nyter du ikke 14 dager, men 30 dagers returrett. Dette gir deg god tid til stille å prøve ut din brukte mobil. Er du ikke fornøyd? Da kan du returnere produktet til oss innen disse 30 dagene. (Gratis frakt)

"Med Greenphones nyter du ikke 14 dager, men 30 dagers returrett”

Er det et nytt batteri i min brukte mobil?


Alle våre brukte Grade A og B mobiler er utstyrt med et batteri med en minimumskapasitet på 85 % og et maksimalt antall ladesykluser på 700. Våre Grade C mobiler kommer med minimum 80%+. Hvis du mener at batteriet tømmes for raskt, vil vi umiddelbart erstatte det med et nytt batteri hvis det er innenfor garantiperioden på faller to år.

Fordelene ved å kjøpe en brukt mobil:


  1. Billigere enn en ny mobil, så i mange tilfeller sparer du opptil 50 % på nyprisen!
  2. En brukt mobil har blitt kvalitetssikret og leveres med 2 års garanti.
  3. Du kan returnere din brukte mobil, med en angrefrist på 30 dager.
  4. Man bidrar til et bærekraftig samfunn og sirkulær økonomi!


Har du spørsmål om våre brukte mobiler?


Vennligst kontakt oss direkte via live chat på nettsiden eller 

ring oss på 37 16 20 00 slik at vi kan gi deg råd!

Vår åpningstider er man-fre 08:30 til 16:00