Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://greenphones.no/

Greenphones AS

Org.nr. 998 045 673
v/Greenphones AS

Tvedestrand
Mob/sms: 953 32 087

Personvernerklæringen

I denne personvernerklæringen forklarer vi hvordan personopplysninger blir samlet inn fra deg, automatisk eller frivillig, og deretter behandlet av buitkk.greenphones.no. Vi forteller også om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger gjennom et kundeforhold hos butikk.greenphones.no og din rett til å få denne informasjonen slettet.

Vi vil aldri dele personopplysninger med andre eller bruke opplysningene til andre formål enn det som er angitt i denne erklæringen.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Denne delen av våre personvernregler beskriver kategorier med opplysninger som Greenphones AS samler inn, enten automatisk eller frivillig fra deg. Opplysninger som samles inn automatisk:

  • Din IP-adresse
  • Nettleseren og enheten du bruker
  • Dato og tidspunktet for ditt besøk, samt hvordan du bruker nettstedet og dets innhold

 

Netthandelsløsningen vår Shopify benytter informasjonskapsler. Disse inneholder informasjon om handlekurven, endringer i handlekurven og informasjon om kjøpsprosessen slik at vi kan gi deg en bedre og enklere kjøpsprosess. Det lagres ingen personlig informasjon i disse kapslene, og de deles ikke med tredjeparter.

Vilkår og betingelser for markedsføring av tekstmeldinger:

Vi bruker en tekstmeldingsplattform som er underlagt følgende vilkår og betingelser. Ved å melde deg inn for vår tekstmarkedsføring og varsler, samtykker du til disse vilkårene og betingelsene.

Ved å taste inn telefonnummeret ditt på betalingssiden og initialisere et kjøp, abonnere via vårt abonneringssskjema eller et nøkkelord, samtykker du i at vi kan sende deg tekstvarsler (for bestillingen din, inkludert påminnelser om forlatte handlekurver) og tilbud om markedsføring av tekst. Du erkjenner at samtykke ikke er et vilkår for kjøp.

Ditt telefonnummer, navn og kjøpsinformasjon blir delt med vår SMS-plattform "SMSBump Inc, et EU-selskap med kontor i Sofia, Bulgaria, EU. Disse dataene vil bli brukt til å sende deg målrettede markedsføringsmeldinger og varsler. Ved sending av teksten meldinger, blir telefonnummeret ditt sendt til en tekstmeldingsoperatør for å oppfylle leveransen.

Hvis du ønsker å melde deg av abonnementet på å motta tekstmarkedsføringsmeldinger og varsler, svar med STOPP på en mobilmelding sendt fra oss eller bruk avmeldingslenken vi ga deg i noen av våre meldinger. Du forstår og er enig i at alternative metoder for å melde deg ut, for eksempel å bruke alternative ord eller forespørsler, ikke vil bli regnskapsført som et rimelig middel for å velge bort. Gjeldene melding og data priser.

For spørsmål, tekst "HELP" til nummeret du mottok meldingene fra. Du kan også kontakte oss for mer informasjon. Følg prosedyrene ovenfor hvis du ønsker å melde deg av.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt i kommentarskjemaet. I tillegg lagres IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

  • Navn
  • Kontaktopplysninger (som e-postadresse, fysisk adresse, telefonnumre)

Vi oppbevarer din kontaktinformasjon til bruk i kundeservice.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler (cookies), bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi benytter oss av tjenester fra klarna, Stripe og Bring for å gjennomføre salg i vår nettbutikk. Vi deler dine kontaktopplysninger med disse partene.

Når du bruker nettstedet vårt, vil du kunne legge merke til innhold som er levert av et annet selskap enn oss. Hvis du “deler” med venner / kolleger på sosiale medier, f.eks. Facebook og Twitter, vil du kunne få tilsendt informasjonskapsler fra disse sosiale nettverkene. Vi har ikke tilgang til og kan ikke kontrollere informasjonskapsler som brukes av disse selskapene eller av tredjepartsnettsteder. Vi foreslår at du går inn på nettsteder til tredjepart for å finne opplysninger om deres informasjonskapsler og hvordan de kan håndteres. Vi vil aldri selge, gi bort eller på annen måte formidle til tredjepart personopplysninger som e-postadresse, navn, adresse og telefonnummer for andre formål enn de som er oppgitt her.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Du har rett til å sende inn en klage til Datatilsynet hvis du er misfornøyd med måten vi behandler dine personopplysninger på. Du finner Datatilsynets kontaktopplysninger på www.datatilsynet.no.

Auksjonsregler

Introduksjon

Hver auksjon varer i en begrenset periode. Produktsiden på hver mobil vil ha all viktig informasjon som starttid, sluttid, minimumsbud osv.

Produkter som er tilgjengelig for auksjon publiseres alltid på forhånd.

Registrering

For å delta i auksjonen må du en registrert konto hos oss. Du vil se kontosymbolet ved siden av handlekurvsymbolet øverst til høyre på forsiden https://greenphones.no eller klikk her for å logge på.

Hvis du ikke har en konto, må du opprette en konto. På innloggingssiden, klikk på lenken under LOGG INN knappen - Ny kunde? 'Opprett en konto' eller klikk her.

Når du har fylt ut informasjonen, vil du motta en e-post fra oss for å aktivere kontoen din. Etter at du har klikket på knappen for å aktivere kontoen, kommer du umiddelbart til hovedsiden.

Du er nå registrert og kan delta på auksjonen. Vær oppmerksom på at hvis du logger deg ut, slår av datamaskinen eller forlater datamaskinen, må du logge på igjen for å delta i auksjon.

Grunnleggende retningslinjer

Alle auksjoner har en minstepris. Alle bud som gis etter auksjonsstart må være høyere enn eller lik gitt start bud. Alle auksjoner har en startdato/tid og en sluttdato/tid. Budgivning tillates kun i dette tidsrommet. I alle auksjoner rangeres budene etter størrelse på bud beløpet og tidspunkt for innlagt bud. Alle auksjoner har en definert budøkning (budinkrement). Størrelsen på avgitt bud må alltid være minimum bud inkrementet større enn budet man byr over. Alle bud er juridisk bindende

Auksjonssiden

Siden viser alle de mobilene som er tilgjengelige eller aktive i en auksjon. Når en auksjon har startet vil du se budene ‘live’. På auksjonssiden vil du se status for hver mobil i auksjonen sammen med start-, sluttider, gjeldende bud etc.

Budgivningssiden

Fra auksjonssiden kan du gå inn i auksjonen for hver mobil ved å klikke på produktbildet.

Når du går inn på produktsiden i en auksjon vil du se:

• Navnet på produktet inkludert modell, lagring i GB og farge.
• Auksjonens stengetid og om du har lagt inn bud eller ikke.
• Gjeldende bud - er budet som for øyeblikket leder auksjonen
• Startpris er prisen auksjonen startet på.
• Starttid
• Slutttid
• Budboksen for å legge inn et bud med inkrementknapper opp/ned.

Når noen bud er lagt inn, vil du se budhistorikken under budboksen. Merk: du vil bare se ditt eget navn og aldri andre personer.

Budgivning

Bud kan legges inn med minimum økning på 100 kr. Du kan øke budet så mye du vil.

Vær oppmerksom på at hvis du legger inn et bud ved å klikke på knappen og deretter på knappen igjen, vil du øke ditt eget bud.

Hvis noen gir et høyere bud enn ditt, blir du informert om dette via e-post. Du kan da legge inn et nytt bud om du ønsker.

Du har vunnet!

Er du bud leder ved auksjonsslutt, har du vunnet budrunden. Du vil få e-post fra oss som bekrefter dette. Det er bare én vinner.

Betaling

Hvis du vinner en auksjon vil du motta en e-post for å fullføre kjøpet. Du får 30 minutter til å fullføre kjøpet. Hvis ikke, vil kunden på andre plass automatisk bli auksjonens vinner.

Andre betingelser

Som alle andre kjøp med Greenphones beholder du retten til å returnere varen innen 30 dager og har 2 års garanti.