Greenphones fyller 10år!

Greenphones ble grunnlagt Tvedestrand i 2012 av Tor Erik Håland og Tor Ingvald Kilen. Vi har fysisk butikk i Tvedestrand og en døgnåpen nettbutikk med kunder i hele Norge. Et sterkt engasjement for bærekraft skapte interessen for gjenbruk av mobiler. I løpet av årene har vi vokst til å bli en av Norges fremste aktører på markedet for (pent) brukte mobiltelefoner.

Greenphones i media:
NRK
Tvedestrandsposten

Kjøp, salg og service

Greenphones har en totalløsning for mobiltelefoner. Du kan både kjøpe, selge eller få reparasjon hos oss. Målet vårt er å hjelpe folk å spare både penger og miljøet. Brukt mobil er billigere en ny. I tillegg kan du tjene på å selge oss mobilen du har i dag. Om mobiler ikke kan selges videre går delene til ombruk for å reparere andre mobiler.

100% Trygg mobilpant

En viktig del av vårt forretningsområde er mobilpant. Vi kjøper brukte mobiltelefoner som blir nøye sjekket. Om det trengs blir de reparert og klargjort for nytt liv.

I Greenphones tar vi datasikkerhet på høyeste alvor. Derfor bruker vi PhoneCheck, en av verdens ledende applikasjoner som sikkert sletter alle data, slik at du kan være trygg på at mobilen du panter blir håndtert riktig.

Ansatte og kunder

Vi betjener både privat- og bedriftsmarkedet. Siden vi startet har over 20.000 kunder kjøpt eller pantet mobiler hos oss. Våre bedriftskunder inkluderer banker, universiteter, kommuner og lokale selskaper. Vi har fysisk butikk og verksted i Tvedestrand.

<tc>Innovation Norway has contributed funding to Greenphones because they have a concept that can be one of many measures to contribute to a sustainable and circular economy.</tc>

<tc>Innovation Norway</tc>

Fra Syria til Tvedestrand

Greenphones har i flere år samarbeidet med NAV og bidrar til at personer som står utenfor arbeidslivet kommer i arbeid.

Kinan fra Syria jobbet med mobiltelefoner i hjemlandet sitt også, og er veldig glad i jobben sin hos GreenPhones.

- Jeg kom til Vegårshei som flyktning, og fikk først norskkurs, før jeg fikk arbeidspraksis hos GreenPhones. Nå er jeg ansatt og jeg trives veldig godt, sier han fornøyd

Kinan har flyttet også, og bor nå i en leilighet i samme bygg som butikken. Nå er det kort vei til jobben han er så glad i, hvor han reparerer mobiltelefoner.

- Jeg liker best å lodde, og jeg liker å fikle med så små deler at jeg må bruke mikroskopet, smiler han.
Vi i Greenphones tar datasikkerhet på høyeste alvor.

Derfor bruker vi Blancco, en av verdens ledende applikasjoner som sikkert sletter alle data, slik at du kan være trygg på at mobilen du panter blir håndtert riktig.