Greenphones and ZWM

Greenphones og ZWM - En Perfekt Match for en Grønnere Fremtid

Greenphones og ZWM tilbyr et bredt utvalg av miljøvennlige tilbehør til mobiltelefoner produsert av bærekraftige materialer. ZWMs tilbehør er laget av 100% resirkulert plast fra havet og er karbonnøytrale, og de planter ett tre for hvert solgte produkt for å kompensere for karbonfotavtrykket. Vi tilbyr også trade-in og oppgradering av gamle mobiltelefoner for å redusere avfall. Kjøp våre miljøvennlige produkter og bidra til en grønnere fremtid!
The invisible man Reading Greenphones og ZWM - En Perfekt Match for en Grønnere Fremtid 3 minutes Next Bruavo! Sølvskimmer og Jubelbrus - Greenphones heier på Charmers i Cheerleading-EM!

Ønsker du å være miljøbevisst i hverdagen din, men er usikker på hvordan du kan bidra? En god start er å se på mobiltelefonen din og tilbehørene som følger med den. Heldigvis finnes det nå miljøvennlige alternativer til tilbehør for mobiltelefoner, som kan bidra til en grønnere fremtid.

Vision

"A ZWM product should have no negative impact on our environment or contribute to littering in nature"

Pärlan Fritz, CEO ZWM

OPPTATT AV MILJØET

Greenphones er en bedrift som er opptatt av miljøet og bærekraftig utvikling. Vi tilbyr en mobilpant-løsning for brukte mobiltelefoner, samt miljøvennlige tilbehør som kan bidra til en bærekraftig sirkulær økonomi. Vi har nylig begynt å samarbeide med ZWM (Zero Waste Movement) for å tilby en enda større miljøvennlig tilbehør portefølje.


ZWM er en bevegelse som promoterer erstatning av konvensjonelle plast tilbehør med miljøvennlige alternativer, uten å kompromittere kvalitet og stil. Deres tilbehør til mobiltelefoner er laget av 100% resirkulert plast fra havet og er karbonnøytrale. De planter også ett tre for hver solgte produkt som kompenserer for deres karbonfotavtrykk.

"Våre miljøvennlige skjerm-beskyttelser er laget av 100% resirkulert plast fra havet."


Plastflaskene som samles fra havet, blir sortert, vasket, sanitert og behandlet til flak. Siste trinn er å forme flakene og herde dem for å lage skjermbeskyttere. På denne måten gir ZWM en ny betydning til avfall og skaper et verdifullt produkt som beskytter både mobiltelefoner og miljøet

GRØNNERE FREMTID

Greenphones mobil tilbud og ZWM er en perfekt match for en grønnere fremtid. ZWM tilbyr et bredt utvalg av miljøvennlige tilbehør til mobiltelefoner som inkluderer skjermbeskyttere og deksler, og alle produktene er produsert av bærekraftige materialer. Produktene er også emballert i FSC-resirkulert papir og trykt med naturlig soyaink.

HUSK VÅRT TILBUD TIL DERE

Vi har en av Norges sterkeste tilbud for 'mobilpant'. Folk selger daglig sine brukte mobiltelefoner til oss. Valgmulighetene deretter inkluderer å bruke verdien på innbytte eller oppgradering, eller bare å få betalt ut penger på kontoen. Ingen forpliktelse til å kjøpe (selv om vi selvfølgelig ønsker at du gjør det). 


På vår Green bundles-side har vi satt sammen noen telefoner med et ZMW-telefondeksel og skjermbeskytter. Du kan sjekke tilbudet ved å klikke her.


Så neste gang du tenker på å kjøpe en ny mobiltelefon, tenk på vårt tilbud. Du vil få en mobiltelefon av topp kvalitet, spare penger og gjøre noe godt for miljøet.