Om Oss

Miljø, kvalitet og service i fokus

Greenphones ble grunnlagt Tvedestrand i 2012 av Tor Erik Håland og Tor Ingvald Kilen.

Med et sterkt fokus på miljø og bærekraft, ble interessen for gjenbruk av mobiler utgangspunktet for selskapet – som i løpet av årene som fulgte har vokst frem som en av Norges fremste aktører på markedet. Greenphones er fortsatt lokalisert i Tvedestrand, med eget lager, sikkerhetsrom og utsalgssted.

I tillegg har Greenphones en døgnåpen nettbutikk med rask levering, fleksible betalinger og chat-støtte. Vi tar sikte på å tilby en ende-til-ende-løsning som har et klart fokus på å beskytte miljøet. og samtidig spare kunden penger uten å ofre kvalitet og service.

Mobilpant

En viktig del av vårt forretningsområde er mobilpant. Vi kjøper opp brukte mobiltelefoner, som blir nøye kvalitetssjekket, reparert og klargjort for nytt liv. Mobilene blir solgt via vår nettbutikk til privatkunder og bedriftsmarkedet.

Vi i Greenphones tar datasikkerhet på høyeste alvor.

Derfor bruker vi Blancco, en av verdens ledende applikasjoner som sikkert sletter alle data, slik at du kan være trygg på at mobilen du panter blir håndtert riktig.

Innovasjon Norge har bidratt med finansiering til Greenphones fordi de har et konsept som kan være et av mange tiltak for å bidra til en bærekraftig og sirkulær økonomi.

- Innovasjon Norge

Ansatte og kunder

Greenphones har i flere år samarbeidet med NAV og som Durapart. Durapart er et kommunalt/fylkeskommunalt selskap som bidrar til at personer som står utenfor arbeidslivet kommer i arbeid.

Greenphones har betjenter både det private og bedriftsmarkedet. Vi har hatt ca. 20.000 kunder som har kjøpt fra oss eller pantet mobiler hos oss. Våre bedriftskunder inkluderer banker, universiteter, kommuner og lokale selskaper.

Fra Syria til Tvedestrand

Kinan (34) fra Syria jobbet med mobiltelefoner i hjemlandet sitt også, og er veldig glad i jobben sin hos GreenPhones.

- Jeg kom til Vegårshei som flyktning, og fikk først norskkurs, før jeg fikk arbeidspraksis hos GreenPhones. Nå er jeg ansatt og jeg trives veldig godt, sier han fornøyd

Kinan har flyttet også, og bor nå i en leilighet i samme bygg som butikken. Nå er det kort vei til jobben han er så glad i, hvor han reparerer mobiltelefoner.

- Jeg liker best å lodde, og jeg liker å fikle med så små deler at jeg må bruke mikroskopet, smiler han.

Auksjonsregler

Introduksjon

Hver auksjon varer i en begrenset periode. Produktsiden på hver mobil vil ha all viktig informasjon som starttid, sluttid, minimumsbud osv.

Produkter som er tilgjengelig for auksjon publiseres alltid på forhånd.

Registrering

For å delta i auksjonen må du en registrert konto hos oss. Du vil se kontosymbolet ved siden av handlekurvsymbolet øverst til høyre på forsiden https://greenphones.no eller klikk her for å logge på.

Hvis du ikke har en konto, må du opprette en konto. På innloggingssiden, klikk på lenken under LOGG INN knappen - Ny kunde? 'Opprett en konto' eller klikk her.

Når du har fylt ut informasjonen, vil du motta en e-post fra oss for å aktivere kontoen din. Etter at du har klikket på knappen for å aktivere kontoen, kommer du umiddelbart til hovedsiden.

Du er nå registrert og kan delta på auksjonen. Vær oppmerksom på at hvis du logger deg ut, slår av datamaskinen eller forlater datamaskinen, må du logge på igjen for å delta i auksjon.

Grunnleggende retningslinjer

Alle auksjoner har en minstepris. Alle bud som gis etter auksjonsstart må være høyere enn eller lik gitt start bud. Alle auksjoner har en startdato/tid og en sluttdato/tid. Budgivning tillates kun i dette tidsrommet. I alle auksjoner rangeres budene etter størrelse på bud beløpet og tidspunkt for innlagt bud. Alle auksjoner har en definert budøkning (budinkrement). Størrelsen på avgitt bud må alltid være minimum bud inkrementet større enn budet man byr over. Alle bud er juridisk bindende

Auksjonssiden

Siden viser alle de mobilene som er tilgjengelige eller aktive i en auksjon. Når en auksjon har startet vil du se budene ‘live’. På auksjonssiden vil du se status for hver mobil i auksjonen sammen med start-, sluttider, gjeldende bud etc.

Budgivningssiden

Fra auksjonssiden kan du gå inn i auksjonen for hver mobil ved å klikke på produktbildet.

Når du går inn på produktsiden i en auksjon vil du se:

• Navnet på produktet inkludert modell, lagring i GB og farge.
• Auksjonens stengetid og om du har lagt inn bud eller ikke.
• Gjeldende bud - er budet som for øyeblikket leder auksjonen
• Startpris er prisen auksjonen startet på.
• Starttid
• Slutttid
• Budboksen for å legge inn et bud med inkrementknapper opp/ned.

Når noen bud er lagt inn, vil du se budhistorikken under budboksen. Merk: du vil bare se ditt eget navn og aldri andre personer.

Budgivning

Bud kan legges inn med minimum økning på 100 kr. Du kan øke budet så mye du vil.

Vær oppmerksom på at hvis du legger inn et bud ved å klikke på knappen og deretter på knappen igjen, vil du øke ditt eget bud.

Hvis noen gir et høyere bud enn ditt, blir du informert om dette via e-post. Du kan da legge inn et nytt bud om du ønsker.

Du har vunnet!

Er du bud leder ved auksjonsslutt, har du vunnet budrunden. Du vil få e-post fra oss som bekrefter dette. Det er bare én vinner.

Betaling

Hvis du vinner en auksjon vil du motta en e-post for å fullføre kjøpet. Du får 30 minutter til å fullføre kjøpet. Hvis ikke, vil kunden på andre plass automatisk bli auksjonens vinner.

Andre betingelser

Som alle andre kjøp med Greenphones beholder du retten til å returnere varen innen 30 dager og har 2 års garanti.