Tjen penger og spar miljø med Greenphones mobilepant-løsninger

TJEN PENGER, SPAR MILJØET

Skal du kjøpe ny mobil på Black Friday eller Cyber Monday?

Dersom du har planer om å kjøpe deg den nye iPhone 13 Pro Max eller Samsung Galaxy S21 Ultra - eller en annen ny mobil, bør du vite dette

Du kan tjene penger på den mobile du har i dag. De fleste mobiltelefoner blir liggende i en skuff og aldri brukt. Da er det mye bedre å selge den, slik at livssyklusen blir forlenget eller at delene kan bli til nye mobiler. Få vet om problematikken rundt elektronisk avfall som resultat av høyt forbruk. 

Mørke tall fra Black Friday

Black Friday er kjent verden over for dagen man kan “spare” penger på innkjøp. 
Men sannheten er at vi bruker penger på ting vi ofte ikke trenger.

Ifølge Marketing Dive sto smarttelefoner for 40% av forbruk (målt i kroner) på nett i løpet av Black Friday. Alle disse nye telefoner, nettbrettene, kameraene og annen elektronikk vil til slutt bli til elektronisk avfall, eller "e-avfall". Funn fra FN viser at bare 20 prosent av e-avfallet resirkuleres. Når elektronikk kastes på søppelfyllinger, har de potensiale til å lekke giftige materialer som bly og kvikksølv til luft, vann og jord, noe som utgjør en helserisiko.  

Grønne løsninger: Mobilpant

De siste årene har forbrukere blitt smartere og mer bevisst på forbruk. Nye løsninger utvikles og gjør det lettere for bevisste forbrukere å ta gode valg. Vi i Greenphones er stolte av å kunne være en del av løsningen. Våre kunder bidrar ikke bare til å spare miljøet, de får også den beste prisen på markedet for mobilen sin når de selger den til oss. Ved å også kjøpe (nesten) ny mobil, forlenger man levetiden til mobilen. Når vi mottar mobiler som ikke kan selges videre, går delene til ombruk slik at de kan brukes i nye mobiltelefoner. Dette gjør at vi tar ut mindre jomfruelige ressurser og beveger oss mer inn i en sirkulær økonomi. 

Få 10% mer for din mobil!

I forbindelse med Black Friday, gjør vi det enda mer lønnsomt å velge grønt. Du får nå 10% mer for din mobil når du selger den til Greenphones. Hos oss får du alltid markedets beste pris for mobilen din slik at valget blir enkelt.  

Vær en del av løsningen du også: Selg mobilen, spar miljøet!

 Selg din mobil nå

Auksjonsregler

Introduksjon

Hver auksjon varer i en begrenset periode. Produktsiden på hver mobil vil ha all viktig informasjon som starttid, sluttid, minimumsbud osv.

Produkter som er tilgjengelig for auksjon publiseres alltid på forhånd.

Registrering

For å delta i auksjonen må du en registrert konto hos oss. Du vil se kontosymbolet ved siden av handlekurvsymbolet øverst til høyre på forsiden https://greenphones.no eller klikk her for å logge på.

Hvis du ikke har en konto, må du opprette en konto. På innloggingssiden, klikk på lenken under LOGG INN knappen - Ny kunde? 'Opprett en konto' eller klikk her.

Når du har fylt ut informasjonen, vil du motta en e-post fra oss for å aktivere kontoen din. Etter at du har klikket på knappen for å aktivere kontoen, kommer du umiddelbart til hovedsiden.

Du er nå registrert og kan delta på auksjonen. Vær oppmerksom på at hvis du logger deg ut, slår av datamaskinen eller forlater datamaskinen, må du logge på igjen for å delta i auksjon.

Grunnleggende retningslinjer

Alle auksjoner har en minstepris. Alle bud som gis etter auksjonsstart må være høyere enn eller lik gitt start bud. Alle auksjoner har en startdato/tid og en sluttdato/tid. Budgivning tillates kun i dette tidsrommet. I alle auksjoner rangeres budene etter størrelse på bud beløpet og tidspunkt for innlagt bud. Alle auksjoner har en definert budøkning (budinkrement). Størrelsen på avgitt bud må alltid være minimum bud inkrementet større enn budet man byr over. Alle bud er juridisk bindende

Auksjonssiden

Siden viser alle de mobilene som er tilgjengelige eller aktive i en auksjon. Når en auksjon har startet vil du se budene ‘live’. På auksjonssiden vil du se status for hver mobil i auksjonen sammen med start-, sluttider, gjeldende bud etc.

Budgivningssiden

Fra auksjonssiden kan du gå inn i auksjonen for hver mobil ved å klikke på produktbildet.

Når du går inn på produktsiden i en auksjon vil du se:

• Navnet på produktet inkludert modell, lagring i GB og farge.
• Auksjonens stengetid og om du har lagt inn bud eller ikke.
• Gjeldende bud - er budet som for øyeblikket leder auksjonen
• Startpris er prisen auksjonen startet på.
• Starttid
• Slutttid
• Budboksen for å legge inn et bud med inkrementknapper opp/ned.

Når noen bud er lagt inn, vil du se budhistorikken under budboksen. Merk: du vil bare se ditt eget navn og aldri andre personer.

Budgivning

Bud kan legges inn med minimum økning på 100 kr. Du kan øke budet så mye du vil.

Vær oppmerksom på at hvis du legger inn et bud ved å klikke på knappen og deretter på knappen igjen, vil du øke ditt eget bud.

Hvis noen gir et høyere bud enn ditt, blir du informert om dette via e-post. Du kan da legge inn et nytt bud om du ønsker.

Du har vunnet!

Er du bud leder ved auksjonsslutt, har du vunnet budrunden. Du vil få e-post fra oss som bekrefter dette. Det er bare én vinner.

Betaling

Hvis du vinner en auksjon vil du motta en e-post for å fullføre kjøpet. Du får 30 minutter til å fullføre kjøpet. Hvis ikke, vil kunden på andre plass automatisk bli auksjonens vinner.

Andre betingelser

Som alle andre kjøp med Greenphones beholder du retten til å returnere varen innen 30 dager og har 2 års garanti.