Tjen penger og spar miljø med Greenphones mobilepant-løsninger

TJEN PENGER, SPAR MILJØET

Skal du kjøpe ny mobil på Black Friday eller Cyber Monday?

Dersom du har planer om å kjøpe deg den nye iPhone 13 Pro Max eller Samsung Galaxy S21 Ultra - eller en annen ny mobil, bør du vite dette

Du kan tjene penger på den mobile du har i dag. De fleste mobiltelefoner blir liggende i en skuff og aldri brukt. Da er det mye bedre å selge den, slik at livssyklusen blir forlenget eller at delene kan bli til nye mobiler. Få vet om problematikken rundt elektronisk avfall som resultat av høyt forbruk. 

Mørke tall fra Black Friday

Black Friday er kjent verden over for dagen man kan “spare” penger på innkjøp. 
Men sannheten er at vi bruker penger på ting vi ofte ikke trenger.

Ifølge Marketing Dive sto smarttelefoner for 40% av forbruk (målt i kroner) på nett i løpet av Black Friday. Alle disse nye telefoner, nettbrettene, kameraene og annen elektronikk vil til slutt bli til elektronisk avfall, eller "e-avfall". Funn fra FN viser at bare 20 prosent av e-avfallet resirkuleres. Når elektronikk kastes på søppelfyllinger, har de potensiale til å lekke giftige materialer som bly og kvikksølv til luft, vann og jord, noe som utgjør en helserisiko.  

Grønne løsninger: Mobilpant

De siste årene har forbrukere blitt smartere og mer bevisst på forbruk. Nye løsninger utvikles og gjør det lettere for bevisste forbrukere å ta gode valg. Vi i Greenphones er stolte av å kunne være en del av løsningen. Våre kunder bidrar ikke bare til å spare miljøet, de får også den beste prisen på markedet for mobilen sin når de selger den til oss. Ved å også kjøpe (nesten) ny mobil, forlenger man levetiden til mobilen. Når vi mottar mobiler som ikke kan selges videre, går delene til ombruk slik at de kan brukes i nye mobiltelefoner. Dette gjør at vi tar ut mindre jomfruelige ressurser og beveger oss mer inn i en sirkulær økonomi. 

Få 10% mer for din mobil!

I forbindelse med Black Friday, gjør vi det enda mer lønnsomt å velge grønt. Du får nå 10% mer for din mobil når du selger den til Greenphones. Hos oss får du alltid markedets beste pris for mobilen din slik at valget blir enkelt.  

Vær en del av løsningen du også: Selg mobilen, spar miljøet!

 Selg din mobil nå