Charmers i Verona

Bruavo! Sølvskimmer og Jubelbrus - Greenphones heier på Charmers i Cheerleading-EM!

Greenphones og ZWM - En Perfekt Match for en Grønnere Fremtid Leser Bruavo! Sølvskimmer og Jubelbrus - Greenphones heier på Charmers i Cheerleading-EM! 3 minutter Neste Hvordan 'upcycling' og reparasjon på elektronikk kan spare deg penger og miljø!

Nå vil vi gjerne spre litt entusiasme og stolthet her hos Greenphonems! Vi har akkurat vært vitne til en uforglemmelig prestasjon fra våre talentfulle og dedikerte unge idrettsutøvere. Har du hørt om Charmers? De er det fantastiske cheerleading-laget som vi nylig har hatt gleden av å støtte på deres utrolige reise til de europeiske mesterskapene i Verona, Italia.

Greenphones støtter alltid ungdom og idrett i alle dens former. Vi har nylig sponset cheerleading-laget Charmers @charmerscheerleading for å hjelpe dem med innsatsen deres under de nylige europamesterskapene i Verona, Italia. Laget leverte en bemerkelsesverdig prestasjon og sikret seg ikke bare en medalje, men faktisk en sølvmedalje for første gang i Charmers historie.


Vi hos Greenphones er stolte av å ha støttet Charmers og gratulerer dem av hele vårt hjerte med suksessen deres!


Hos Greenphones verdsetter vi samfunnsengasjement og oppmuntrer til aktiv deltakelse blant unge. Derfor har vi alltid vært ivrige etter å støtte ulike idretter og gi ungdom en sjanse til å skinne på internasjonale arenaer. Da vi hørte om Charmers' deltakelse i de europeiske mesterskapene i Verona, var vi begeistret for å kunne bidra til deres reise og opplevelse.

Cheerleading er en utfordrende og spennende idrett som krever samarbeid, utholdenhet og presisjon. Gjennom prøvelsene og treningsarbeidet har Charmers vist ekte dedikasjon og engasjement for sin lidenskap. Det var derfor ingen overraskelse for oss da de oppnådde en strålende prestasjon ved å ta med seg en sølvmedalje hjem.


Vi hos Greenphones tror på viktigheten av samhold og fellesskap, og idrett er en flott måte å fremme disse verdiene på. Det er inspirerende å se unge mennesker som går inn for å oppnå sine mål og jobber hardt for å overvinne utfordringer. Charmers har vist oss at med dedikasjon og lidenskap kan man oppnå store ting.


Som en bedrift som verdsetter bærekraftighet og samfunnsansvar, føler vi oss takknemlige for muligheten til å støtte talentfulle unge mennesker som Charmers. Vi håper at vårt bidrag har hjulpet dem til å realisere drømmene sine og at dette er begynnelsen på en lysende fremtid for dem.


Vi ønsker å gratulere Charmers og deres trener, ledere og støttespillere som har vært med på denne reisen. Dere har vist at hardt arbeid og dedikasjon virkelig lønner seg. Vi ser frem til å følge med på deres fremtidige prestasjoner og håper å kunne fortsette å støtte dere på veien.


Takk til alle som har støttet vårt initiativ og bidratt til suksessen til Charmers @charmerscheerleading. Sammen kan vi gjøre en forskjell og oppmuntre til vekst og utvikling blant våre unge talenter. La oss fortsette å styrke samfunnet vårt gjennom støtte til ungdom og idrett – for det er de som vil lede veien til en lysere fremtid!

Charmers - the team